Όροι & Προϋποθέσεις

Οροι και Προϋποθέσεις

Όλοι οι πίνακες προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Μην χρησιμοποιείτε, αντιγράψετε ή επεξεργαστείτε καμία από τις εικόνες χωρίς τη γραπτή άδειά μου.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε ερώτηση.

Οι παραγγελίες χρειάζονται συνήθως 7-15 ημέρες για να παραδοθούν, ίσως και 20 ημέρες εάν απαιτείται συγκεκριμένη κορνίζα.

Ο Πελάτης υποχρεούται επίσης να επιστρέψει στην Κορίννα όλους τους πίνακες για τους οποίους ασκεί το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός προθεσμίας 15 (δεκαπέντε) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία Παράδοσης. Το κόστος αγοράς των έργων επιστρέφεται εντός 30 ημερών, από την επιστροφή τους. Δεν επιστρέφονται τα έξοδα παράδοσης, χρεώσεις από τρίτους, καθώς και οποιοδήποτε άλλο κόστος υπηρεσίας που έχει ήδη παρασχεθεί. Το κόστος καθώς και τα έξοδα παράδοσης για οποιοδήποτε πίνακα φθαρεί ή καταστραφεί δεν θα επιστραφεί στον Πελάτη.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

1.1. Οι ακόλουθοι Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν για όλες τις παραγγελίες που πραγματοποιεί ο πελάτης (εφεξής «εσείς») στο www.artkorinna.com (εφεξής «εμείς» ή «Ιστότοπος»).

1.2. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις χωρίς προηγούμενη ειδοποίησή σας. Η έκδοση των Όρων και Προϋποθέσεων που ισχύουν για την παραγγελία σας είναι αυτή με την οποία συμφωνείτε τη στιγμή της παραγγελίας σας.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

2.1. Μόνο άτομα νόμιμης ηλικίας μπορούν να κάνουν παραγγελία.

2.2. Κάθε παραγγελία που υποβάλλεται συνιστά προσφορά αγοράς αγαθών προς πώληση στον Ιστότοπο. Οι παραγγελίες υπόκεινται στην αποδοχή μας και διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση σε όποιον επιθυμούμε χωρίς να αναφέρουμε κανέναν λόγο.

2.3. Η επιβεβαίωση παραγγελίας είναι απλώς μια πληροφορία ότι η παραγγελία σας έχει παραληφθεί. Το συμβόλαιο αγοράς ξεκινά μόνο όταν τα παραγγελθέντα αγαθά αποστέλλονται σε εσάς και ισχύει μόνο αφού ληφθεί η πλήρης πληρωμή.

2.4. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είμαστε σε θέση να εκπληρώσουμε την παραγγελία σας, θα ενημερωθείτε το συντομότερο δυνατό και εάν έχει ληφθεί η πληρωμή για μια τέτοια παραγγελία, η πληρωμή θα σας επιστραφεί χρησιμοποιώντας τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική σας αγορά. Τραπεζικές προμήθειες, χρεώσεις επεξεργασίας πιστωτικών καρτών και οποιεσδήποτε άλλες παρόμοιες χρεώσεις από τρίτους δεν θα επιστραφούν.

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

3.1. Οι τιμές για τα έργα (και ενδεχόμενες ειδικές προσφορές) που εμφανίζονται στον Ιστότοπο ισχύουν τη στιγμή που εμφανίζονται. Οι τιμές για οποιαδήποτε ίδια έργα (και ενδεχόμενες ειδικές προσφορές) που εμφανίζονται σε άλλους φυσικούς χώρους, καταλόγους ή σε άλλους ιστότοπους ενδέχεται να διαφέρουν μεταξύ τους ανά πάσα στιγμή.

3.2. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι όλες οι λεπτομέρειες τιμολόγησης που εμφανίζονται στον ιστότοπο είναι σωστές και δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για τυχόν τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη στην εμφάνιση των τιμών.

3.3. Οι τιμές που εμφανίζονται στη σελίδα κάθε προϊόντος στον Ιστότοπο είναι τελικές, (με ΦΠΑ, 24%). Εάν μένετε εκτός Ελλάδας, το ΦΠΑ θα προσαρμοστεί ανάλογα.

3.4. Οι υπηρεσίες αποστολής που είναι διαθέσιμες στον Ιστότοπο ανά πάσα στιγμή παρέχονται σε «όπως είναι» και «ως διαθέσιμες».

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

4.1 Τα έργα προς πώληση στον Ιστότοπο μπορούν να πληρωθούν μόνο με τη χρήση των τρόπων πληρωμής που είναι διαθέσιμες στον Ιστότοπο τη στιγμή της αγοράς. Οι τρόποι πληρωμών και οι πάροχοι πληρωμών που είναι διαθέσιμοι στον Ιστότοπο ανά πάσα στιγμή παρέχονται σε βάση «ως έχουν» και «ως διαθέσιμα».

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

5.1 Προσπαθούμε να διατηρήσουμε τους χρόνους παράδοσης όσο το δυνατόν συντομότερους. Ωστόσο, εάν θέλετε το έργο τέχνης σας να παραδοθεί έως μια συγκεκριμένη ημερομηνία, επικοινωνήστε μαζί μας πριν την παραγγελία για να βεβαιωθείτε ότι το έργο τέχνης σας μπορεί να παραδοθεί στο συγκεκριμένο χρόνο.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

6.1 Εάν αλλάξετε γνώμη ή δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με οποιοδήποτε έργο που αγοράσατε, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς να αναφέρετε κανένα λόγο, έως και 14 ημέρες από την ημερομηνία που το αποκτήσατε. Απλά, στείλτε μας μια σαφή δήλωση (π.χ. επιστολή που αποστέλλεται με συστημένη επιστολή ή επικυρωμένο email) της απόφασής σας να υπαναχωρήσετε από την αγορά σας και, κατά συνέπεια, να επιστρέψετε τα έργα. Θα σας επιστρέψουμε το κόστος αγοράς τους εντός το πολύ 30 ημερών από την παραλαβή των επιστρεφόμενων έργων, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν επιστραφεί χωρίς ζημιά. Δείτε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ για περισσότερες πληροφορίες.

ΕΓΓΥΗΣΗ

7.1 Τα προϊόντα που πωλούνται στον ιστότοπο καλύπτονται από περίοδο εγγύησης 2 ετών που ξεκινά από την ημερομηνία αγοράς που αναφέρεται στην απόδειξή σας. Για να διεκπεραιωθούν οι αξιώσεις εγγύησης, θα πρέπει να μπορείτε να προσκομίσετε την απόδειξη αγοράς και να επιστρέψετε τα ελαττωματικά προϊόντα σε εμάς. Τα έξοδα επιστροφής είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Η εγγύηση δεν καλύπτει ζημιές που προκαλούνται, ενδεικτικά και χωρίς περιορισμό, από κακόβουλες ενέργειες, ακατάλληλη χρήση ή κακή χρήση, χημική ή/και ραδιενεργή μόλυνση, κυβερνητικές παρεμβάσεις, πολέμους, εμφύλιες ταραχές, αεροπειρατεία, πυρκαγιές, πλημμύρες, ατυχήματα, καταιγίδες και/ ή ανεμοστρόβιλοι, επιδημίες και πανδημίες, απεργίες, λουκέτα και τρομοκρατικές επιθέσεις. Η αξίωση εγγύησης κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης σημαίνει ότι τα ελαττωματικά έργα αντικαθίστανται με παρόμοια έργα σε διάσταση και ύφος. Δεδομένου ότι η συζήτηση αφορά αυθεντικά και μοναδικά έργα τέχνης, δεν είναι δυνατόν να ατικατασταθούν από άλλα πανομοιότυπα. Παρ’ όλα αυτά θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η αντικατάσταση να μην επηρεάσει τη μοναδικότητα του καλλιτεχνικού σας έργου για σκοπούς συλλογής.

ΖΗΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

8.1 Σε περίπτωση ζημιάς στο δέμα υπό μεταφορά, αναφέρετε οποιαδήποτε ορατή ζημιά απευθείας στον μεταφορέα που σας παρέδωσε το δέμα.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

9.1. Δεν δεχόμαστε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά στο σύστημα του υπολογιστή σας ή για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων που μπορεί να προκύψει σε εσάς από τη χρήση της Ιστοσελίδας.

9.2. Δεν εγγυόμαστε ποια περιεχόμενα, αγαθά και υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμα στον Ιστότοπο ανά πάσα στιγμή. Όλα τα περιεχόμενα, τα αγαθά και οι υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα στον Ιστότοπο ανά πάσα στιγμή παρέχονται σε βάση «ως έχουν» και «ως διαθέσιμα».

9.3. Δεν εγγυόμαστε ότι η Ιστοσελίδα θα λειτουργεί συνεχώς και άψογα και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά που μπορεί να προκληθεί σε εσάς από διακοπή της υπηρεσίας.

9.4. Δεν εγγυόμαστε ότι οι πληροφορίες στην Ιστοσελίδα θα είναι απαλλαγμένες από λάθη ή παραλείψεις και ενώ δεν δεχόμαστε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία που μπορεί να προκύψει σε εσάς από ενδεχόμενα τέτοια λάθη και παραλείψεις, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τυχόν τέτοια σφάλματα ή παραλείψεις το συντομότερο δυνατό μόλις ενημερωθούμε γι’ αυτές.

9.5. Δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη ή οποιοδήποτε μέρος σε τυχόν διαφωνίες που θα προκύψουν μεταξύ εσάς και των παρόχων πληρωμών που χρησιμοποιούνται από τον Ιστότοπο ανά πάσα στιγμή.

9.6. Δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη ή οποιοδήποτε μέρος σε τυχόν διαφωνίες που θα προκύψουν μεταξύ εσάς και των υπηρεσιών αποστολής που χρησιμοποιούνται από τον Ιστότοπο ανά πάσα στιγμή.

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

10.1 Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αδυναμία συμμόρφωσης με οποιαδήποτε υποχρέωσή μας βάσει των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων, εάν η καθυστέρηση ή η αποτυχία προκύψει από γεγονότα πέρα από τον εύλογο έλεγχο μας. Τέτοια συμβάντα περιλαμβάνουν, δηλ. μόνο και χωρίς περιορισμό, αστοχίες υποδομών είτε φυσικής είτε πληροφορικής, κυβερνητικές παρεμβάσεις, πολέμους, εμφύλιες αναταραχές, αεροπειρατίες, πυρκαγιές, πλημμύρες, ατυχήματα, καταιγίδες ή/και ανεμοστρόβιλους, επιδημίες και πανδημίες, απεργίες, λουκέτα, ακυρωμένες πτήσεις ή τρένα, τρομοκρατικές επιθέσεις ή βιομηχανικές ενέργειες που επηρεάζουν είτε εμάς, τους προμηθευτές μας ή τις επιλεγμένες υπηρεσίες παράδοσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

11.1 Όλο το περιεχόμενο, το κείμενο και οι εικόνες που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και δεν επιτρέπεται η λήψη ή η χρήση τους παρά μόνο κατόπιν ρητής προηγούμενης γραπτής άδειας.

Ξεκλειδώστε το Σπίτι
των Ονείρων σας!

Κατεβάστε Δωρεάν το E-book “Τέχνη στο Σπίτι”.
Μάθετε τα μυστικά για να διακοσμήσετε με τέχνη, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Extra Bonus: Λάβετε 20% έκπτωση σε όλα τα έργα τέχνης με τον κωδικό: HOME20.

(Η Προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30/4/24!)