Ίχνη Ισορροπίας

  • Σειρά: Μη με Λησμόνει
  • Διαστάσεις: 50 x 70 εκ.
  • Υλικά: Ακρυλικά και σμάλτα σε καμβά
  • Δημιουργία: 2024

2,340 .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Περιγραφή

Αυτό το μοντέρνο ζωγραφικό έργο, με τίτλο “Ίχνη Ισορροπίας” αποτελεί μέρος της σειράς “Μη με Λησμόνει”, η οποία περιλαμβάνει 13 έργα ζωγραφικής με το ομώνυμο λουλούδι. Η επιλογή του αριθμού 13 έχει συμβολική σημασία, καθώς συμβολίζει την καλή τύχη, την προστασία και την αιωνιότητα. 

Ο πίνακας ζωγραφικής “Ίχνη Ισορροπίας”, απεικονίζει πέντε λουλούδια “Μη με Λησμόνει” σε αποχρώσεις του γαλάζιου και μπλε με κόκκινους στήμονες, να ανθίζουν σε ένα φόντο βαθύ σκούρο πράσινο.

Τα λουλούδια, ζωγραφισμένα με ρεαλιστικό ύφος, μοιάζουν να αιωρούνται στον άπειρο χώρο και διατάσσονται σε σχήμα ζιγκ-ζαγκ, δημιουργώντας μια αίσθηση κίνησης και δυναμισμού.

Το βαθύ σκούρο πράσινο φόντο προσθέτει μια αίσθηση μυστηρίου και βάθους, ενώ οι αποχρώσεις του γαλάζιου και μπλε προσδίδουν μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας.

Η Κορίννα, άντλησε την έμπνευση για το “Ίχνη Ισορροπίας” από την αίσθηση γαλήνης και ισορροπίας που ένιωθε μετά από μια περίοδο έντονου άγχους και ανησυχίας. Τα λουλούδια “Μη με Λησμόνει”, γνωστά και ως “Forget-Me-Nots”, συμβολίζουν για εκείνη την αιώνια μνήμη, την πνευματική γαλήνη και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Η δημιουργός χρησιμοποίησε γαλάζιο και μπλε χρώμα, που συμβολίζουν την ηρεμία και την γαλήνη, κόκκινο χρώμα, που συμβολίζει την ενέργεια και το πάθος, και βαθύ σκούρο πράσινο χρώμα, που συμβολίζει την ανανέωση και την ανάπτυξη, για να εκφράσει την αίσθηση γαλήνης και ισορροπίας που βρήκε μέσα από την τέχνη.

Σημειολογία:

Γαλάζιο χρώμα: Γαλήνη, ηρεμία, πνευματικότητα
Μπλε χρώμα: Γαλήνη, ηρεμία, σοφία
Σκούρο πράσινο χρώμα: Αιωνιότητα, ανάπτυξη, δύναμη
Κόκκινο χρώμα: Πάθος, ζεστασιά, αγάπη

Συμπέρασμα:

Ο πίνακας ζωγραφικής “Ίχνη Ισορροπίας” αποτελεί ένα δυναμικό και αισιόδοξο έργο, γεμάτο γαλήνη και ισορροπία. Η αρμονική σύνθεση, η έξυπνη χρήση χρωμάτων και η συμβολική φόρτιση του λουλουδιού “Μη με Λησμόνει” καθιστούν το έργο ιδανικό για να κοσμήσει κάθε χώρο, προσδίδοντας μια αίσθηση γαλήνης, ηρεμίας, ισορροπίας και ελπίδας. Το έργο είναι ιδιαίτερα ιδανικό για χώρο κρεββατοκάμαρας ή γραφείου, καθώς επίσης ι επαγγελματικούς χώρους αναμονής, δωμάτια ξενοδοχείων και δικηγορικά γραφεία.

Συνολικά, το “Ίχνη Ισορροπίας” αποτελεί ένα έργο γεμάτο αντιθέσεις και αρμονίες, που καλεί τον θεατή να ονειρευτεί και να αναζητήσει την δική του ισορροπία.

Πρόσθετες Υπηρεσίες

  • Έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το έργο;
  • Ενδιαφέρεστε για άλλα έργα σαν αυτό;
  • Θέλετε να δείτε το έργο στον χώρο σας;
  • Θέλετε να πληρώσετε σε δόσεις;

Έχετε ερωτήσεις;

✉️ Επικοινωνείστε μαζί μου

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης

Ίχνη Ισορροπίας
2,340 .

Κατεβάστε Δωρεάν το E-book “Τέχνη στο Σπίτι”.
Μάθετε τα μυστικά για να διακοσμήσετε με τέχνη, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Extra Bonus: Λάβετε 20% έκπτωση σε όλα τα έργα τέχνης με τον κωδικό: HOME20.

(Η Προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30/4/24!)