Ονειρικοί Δεσμοί

  • Σειρά: Μη με Λησμόνει
  • Διαστάσεις: 50 x 70 εκ.
  • Υλικά: Ακρυλικά και σμάλτα σε καμβά
  • Δημιουργία: 2024

2,340 .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Περιγραφή

Αυτό το μοντέρνο ζωγραφικό έργο, με τίτλο “Ονειρικοί Δεσμοί” αποτελεί μέρος της σειράς “Μη με Λησμόνει”, η οποία περιλαμβάνει 13 έργα ζωγραφικής με το ομώνυμο λουλούδι. Η επιλογή του αριθμού 13 έχει συμβολική σημασία, καθώς συμβολίζει την καλή τύχη, την προστασία και την αιωνιότητα. 

Ο πίνακας “Ονειρικοί Δεσμοί”, απεικονίζει πέντε λουλούδια “Μη με Λησμόνει” σε αποχρώσεις του πράσινου, οινοπνευματί και καφεκόκκινου με πορτοκαλί στήμονες, να αιωρούνται σε ένα γαλάζιο φόντο. Τα λουλούδια, ζωγραφισμένα με ρεαλιστικό ύφος, διατάσσονται σε σχήμα ζιγκ-ζαγκ, δημιουργώντας μια αρμονική και ισορροπημένη σύνθεση με αίσθηση κίνησης και δυναμισμού. Το γαλάζιο φόντο προσθέτει μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας, ενώ οι αποχρώσεις του πράσινου, οινοπνευματί και καφεκόκκινου προσδίδουν μια αίσθηση ωριμότητας και σοφίας.

Η Κορίννα, άντλησε την έμπνευση για το “Ονειρικοί Δεσμοί” από την αισιοδοξία και την ελπίδα που χρειάζεται κάποιος σε μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του. Η ζωγράφος χρησιμοποίησε ζεστά χρώματα, όπως πράσινο, οινοπνευματί και καφεκόκκινο, για να εκφράσει την αίσθηση ωριμότητας και σοφίας που κέρδιζεται από μια τέτοια εμπειρία, ενώ το γαλάζιο φόντο προσθέτει μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας.

Σημειολογία 

Πράσινο χρώμα: Αισιοδοξία, ανάπτυξη, αρμονία
Οινοπνευματί χρώμα: Σοφία, ωριμότητα, πνευματικότητα
Καφεκόκκινο χρώμα: Γη, σταθερότητα, ασφάλεια
Πορτοκαλί χρώμα: Ζεστασιά, αισιοδοξία, δημιουργικότητα
Γαλάζιο χρώμα: Γαλήνη, ηρεμία, γαλήνη

Συμπέρασμα:

Το “Ονειρικοί Δεσμοί” αποτελεί ένα δυναμικό και αισιόδοξο έργο, γεμάτο ζεστασιά και σοφία. Η αρμονική σύνθεση, η έξυπνη χρήση χρωμάτων και η συμβολική φόρτιση του λουλουδιού “Μη με Λησμόνει” καθιστούν το έργο ιδανικό για να κοσμήσει κάθε χώρο, προσδίδοντας μια αίσθηση αισιοδοξίας, ελπίδας, γαλήνης και ωριμότητας. Ιδιαίτερα ιδανικό για ένα ιατρείο ογκολόγου ή χειρουργού ή για να θυμίζει τα μαθήματα ζωής που έλαβε κάποιος ξεπερνώντας μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του.

Πρόσθετες Υπηρεσίες

  • Έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το έργο;
  • Ενδιαφέρεστε για άλλα έργα σαν αυτό;
  • Θέλετε να δείτε το έργο στον χώρο σας;
  • Θέλετε να πληρώσετε σε δόσεις;

Έχετε ερωτήσεις;

✉️ Επικοινωνείστε μαζί μου

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης

Ονειρικοί Δεσμοί
2,340 .

Κατεβάστε Δωρεάν το E-book “Τέχνη στο Σπίτι”.
Μάθετε τα μυστικά για να διακοσμήσετε με τέχνη, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Extra Bonus: Λάβετε 20% έκπτωση σε όλα τα έργα τέχνης με τον κωδικό: HOME20.

(Η Προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30/4/24!)