Φλογερό Πάθος

 • Σειρά: Μη με Λησμόνει
 • Διαστάσεις: 50 x 70 εκ.
 • Υλικά: Ακρυλικά και σμάλτα σε καμβά
 • Δημιουργία: 2024

2,340 .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Περιγραφή

Ο πίνακας “Φλογερό Πάθος” αποτελεί μέρος της σειράς “Μη με Λησμόνει”, η οποία περιλαμβάνει 13 έργα ζωγραφικής με το ίδιο λουλούδι. Η επιλογή του αριθμού 13 έχει συμβολική σημασία, καθώς συμβολίζει την καλή τύχη, την προστασία και την αιωνιότητα. Η δημιουργός επέλεξε τα λουλούδια “Μη με Λησμόνει” ως σύμβολο μνήμης, αφοσίωσης και αιώνιας αγάπης, θέλοντας να υπενθυμίσει στους θεατές τη δύναμη του έρωτα να ξεπερνά τον χρόνο και τις δυσκολίες.

Αυτό το μοντέρνο ζωγραφικό έργο απεικονίζει ένα μπουκέτο από λουλούδια “Μη με Λησμόνει” σε έντονες αποχρώσεις του κόκκινου, του πορτοκαλί και του κίτρινου, σε αντίθεση με ένα βαθύ σκούρο πράσινο φόντο. Τα λουλούδια, ζωγραφισμένα με ρεαλιστικό, μοντέρνο και ελαφρώς εξπρεσιονιστικό ύφος, μοιάζουν να φλέγονται με ενέργεια και πάθος. Η σύνθεση είναι δυναμική και γεμάτη κίνηση, με τα λουλούδια να διατάσσονται σε σχήμα φλόγας, συμβολίζοντας την παθιασμένη αγάπη και την αιώνια αφοσίωση.

Η ζωγράφος χρησιμοποίησε έντονα χρώματα για να αποτυπώσει την ένταση των συναισθημάτων, ενώ το σκούρο φόντο προσδίδει μια αίσθηση μυστηρίου και αισθησιασμού.

Σημειολογία:

 • Το κόκκινο χρώμα, κυρίαρχο στο έργο, συμβολίζει την παθιασμένη αγάπη, τον έρωτα, την ενέργεια και τη δύναμη.
 • Το πορτοκαλί χρώμα υποδηλώνει ζεστασιά, αισιοδοξία, δημιουργικότητα και ενθουσιασμό.
 • Το κίτρινο χρώμα φέρει μια αίσθηση χαράς, αισιοδοξίας και πνευματικότητας.
 • Το σκούρο πράσινο χρώμα προσδίδει μια αίσθηση βάθους, μυστηρίου, έντασης και δράματος.

Τεχνοτροπία:

Η χρήση ακρυλικών και σμάλτων επιτρέπει στον καλλιτέχνη να δημιουργήσει μια ποικιλία υφών και εφέ. Τα λουλούδια παρουσιάζονται με ρεαλιστικό τρόπο, ενώ το μαύρο φόντο έχει μια πιο λεία και ομοιόμορφη υφή. Η έντονη φωτοσκίαση τονίζει τον όγκο των λουλουδιών και δημιουργεί μια αίσθηση βάθους.

Το “Φλογερό Πάθος” αποτελεί ένα δυναμικό και συναισθηματικά φορτισμένο έργο. Η ρεαλιστική απεικόνιση, η έντονη χρωματική παλέτα και η συμβολική σημασία των λουλουδιών συνθέτουν μια εικόνα γεμάτη πάθος, νοσταλγία και ερωτική ένταση.

Σύνθεση:

Τα λουλούδια “Μη με Λησμόνει”, ζωγραφισμένα με ρεαλιστικό, μοντέρνο και ελαφρώς εξπρεσιονιστικό ύφος, μοιάζουν να χορεύουν σε μια φλόγα πάθους.
Η σύνθεση είναι δυναμική και γεμάτη κίνηση, με τα λουλούδια να διατάσσονται σε σχήμα σπειροειδούς ανόδου, που συμβολίζει την ανάπτυξη, την εξέλιξη και την αιώνια φύση του έρωτα.
Το φόντο, με τις βαθιές αποχρώσεις του κόκκινου και του σκούρου πράσινου, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα έντασης, μυστηρίου και αισθησιασμού.

Συμπέρασμα:

Το “Φλογερό Πάθος” αποτελεί μια δυναμική και παθιασμένη πρόταση, γεμάτη χρώμα και ενέργεια. Η αρμονική σύνθεση, η έξυπνη χρήση χρωμάτων και η συμβολική φόρτιση του λουλουδιού “Μη με Λησμόνει” καθιστούν το έργο ιδανικό για να κοσμήσει κάθε χώρο, προσδίδοντας μια αίσθηση έντασης, πάθους και αιώνιας αγάπης.

Πρόσθετες Υπηρεσίες

 • Έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το έργο;
 • Ενδιαφέρεστε για άλλα έργα σαν αυτό;
 • Θέλετε να δείτε το έργο στον χώρο σας;
 • Θέλετε να πληρώσετε σε δόσεις;

Έχετε ερωτήσεις;

✉️ Επικοινωνείστε μαζί μου

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης

Σειρά "Μη με Λησμόνει" - Φλογερό Πάθος: Σύνθεση από κόκκινα άνθη αγγελικής σε μαύρο φόντο. Συμβολίζει αγάπη, πάθος, νοσταλγία. Ρεαλιστική απεικόνιση με ακρυλικά και σμάλτα. 50x70εκ.Φλογερό Πάθος
2,340 .

Κατεβάστε Δωρεάν το E-book “Τέχνη στο Σπίτι”.
Μάθετε τα μυστικά για να διακοσμήσετε με τέχνη, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Extra Bonus: Λάβετε 20% έκπτωση σε όλα τα έργα τέχνης με τον κωδικό: HOME20.

(Η Προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30/4/24!)