Ξαναλειτουργεί το Ατελιέ μου!

Αγαπητοί φίλοι της τέχνης,

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την επαναλειτουργία του ατελιέ μου μετά από περισσότερα από 10 χρόνια αδράνειας. Είναι μια στιγμή χαράς και ενθουσιασμού, καθώς έχω την ευκαιρία να σας καλωσορίσω και πάλι στον μαγικό κόσμο της αυθεντικής εικαστικής δημιουργίας.

Τα χρόνια αυτά απουσίας ήταν γεμάτα εξέλιξη, έμπνευση και πολύτιμη εργασία πίσω από τις πόρτες του ατελιέ. Τα έργα μου έχουν αλλάξει και εξελιχθεί, αλλά η αγάπη μου για την τέχνη παραμένει αναλλοίωτη. Τώρα, είναι η σειρά σας να ξανασυναντηθείτε με τις δημιουργίες μου, να τις δείτε από κοντά, και να μοιραστείτε αυτήν τη μοναδική εμπειρία.

Σας προσκαλώ θερμά να επισκεφθείτε το ατελιέ μου και να ανακαλύψετε τον κόσμο της τέχνης μαζί μου. Είτε προτιμάτε την ηρεμία της μοναχικής επίσκεψης, είτε θέλετε να φέρετε φίλους σας μαζί, η πόρτα του ατελιέ είναι πάντα ανοικτή για εσάς.

Επιπλέον -ως έμπρακτο ευχαριστώ- στους πρώτους 50 επισκέπτες του ατελιέ μου, σας προσφέρω έκπτωση 50% στην τιμή της αγοράς του έργου της επιλογής σας. Μην την χάσετε!

Επικοινωνήστε μαζί μου για να κανονίσουμε το ραντεβού σας και να μοιραστούμε αυτήν τη μοναδική εμπειρία. Είμαι σίγουρη ότι θα αγαπήσετε τον κόσμο που έχω δημιουργήσει και θα αισθανθείτε τη μαγεία της τέχνης στην καρδιά σας.

Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, και ανυπομονώ να σας υποδεχτώ στο ατελιέ μου.

Με εκτίμηση,
Κορίννα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κλείστε σήμερα κιόλας το ραντεβού σας με τους παρακάτω τρόπους:

Email: info@artkorinna.com
FB/Messenger: @artkorinna
Instagram: @artkorinna

Ξεκλειδώστε το Σπίτι
των Ονείρων σας!

Κατεβάστε Δωρεάν το E-book “Τέχνη στο Σπίτι”.
Μάθετε τα μυστικά για να διακοσμήσετε με τέχνη, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Extra Bonus: Λάβετε 20% έκπτωση σε όλα τα έργα τέχνης με τον κωδικό: HOME20.

(Η Προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30/4/24!)