Ποια Είμαι

Μου ζήτησαν να γράψω ένα κείμενο για μένα.

Τι να πω ;

Το πήγα λίγο βόλτα, με κάθισα μπροστά στο καμβά μου κι επειδή δε μου έβγαινε εύκολα, το φαντάστηκα ως πίνακα ,όπου έπρεπε να με περιγράψω…

Είμαι η Κορίννα, Ζωγράφως… που κάτι κατά την γέννηση μου με βάπτισε, δανείζοντας μου αυτό το ταλέντο.

Μου ψιθύρισε “εγώ θα σε καλώ κ εσύ θα με ακούς και απλά θα ζωγραφίζεις… θα δημιουργείς πάντα και θα σκορπάς από όπου περνάς την αστερόσκονη σου” 

Μπέμπα όπως ήμουν, δεν γνώριζα τίποτα, γέλασα μου άρεσε όπως έβλεπα το Φως στη διάθλαση του και είπα το “Ναι”
Τα χρόνια πέρασαν, κάνοντας όλους τους κύκλους της γης, μα σε κάθε κάλεσμα εγώ παρούσα… Η έμπνευση δε σε ρωτάει τι κάνεις την μέρα… απλά σε καλεί επιτακτικά να στρώσεις με επιμέλεια όλα τα εργαλεία σα καλή μαθήτρια και ξεκινάς… και δεν σταματάς αν δεν αισθανθείς την λύτρωση της ολοκλήρωσης… της εναρμόνισης με το σύμπαν.

Έχουν υπάρξει πολλές φορές κοιτάζοντας ένα έργο να αναρωτηθώ αν αυτό το έκανα η ίδια.. δικό μου είναι; Για δες!!! Μα τι έκανα;!

Η αγάπη και η δέσμευση είναι μεγάλη σα να γέννας παιδιά… πνευματική κυρίως… όλα βρέφη ενός κοινού παρανομαστή…

Δημιουργία.

Η ζωγραφική για μένα είναι Ιερή Γεωμετρία, Αρμονία, Μουσική, Χορός… Ποίηση… Όλη η Φύση που έχουμε μέσα μας απ’ τα γενοφάσκια μας.. ή μήπως έχει και άλλο πιο πίσω… δε ξέρω θα μπορούσε;

Κατέληξα λοιπόν στο συμπέρασμα ότι είμαι Ζωγράφως… Νομίζω όλα τα άλλα εμπεριέχονται στη γήινη παρουσία μου ως μια φυσική παρουσία…

Σημασία έχει η Δημιουργία με σεβασμό, αγάπη, δοτικότητα, πάθος, σθένος… να δημιουργείς και να προσφέρεις με χαρά…

Πως ξεκινήσαν όλα

Κάτι κατά την γέννηση μου με βάπτισε, δανείζοντας μου αυτό το ταλέντο.

Μου ψιθύρισε “εγώ θα σε καλώ κ εσύ θα με ακούς και απλά θα ζωγραφίζεις… θα δημιουργείς πάντα και θα σκορπάς από όπου περνάς την αστερόσκονη σου” .

Μπέμπα όπως ήμουν, δεν γνώριζα τίποτα, γέλασα μου άρεσε όπως έβλεπα το Φως στη διάθλαση του και είπα το “Ναι”.

Περισσότερα για μένα

Αντλώ τη θεματολογία μου κυρίως από την φύση προσθέτοντας ταυτόχρονα το ονειρικό στοιχείο. Τα έργα μου χαρακτηρίζονται από φωτεινότητα και καθαρότητα ενώ οι φιγούρες ακόμα και σε στατική θέση, χαρακτηρίζονται από κινητικότητα και ρυθμό.

Το στυλ μου

Το έργο μου επηρεάζεται από σουρεαλιστές εξπρεσιονιστές ζωγράφους, αλλά χαρακτηρίζεται από μια έντονη προσωπική ευρηματικότητα που το μεταλλάσσει και το κάνει μοναδικό. Δουλεύω αποκλειστικά με ακρυλικά χρώματα, συνήθως στην καθαρή τους μορφή χωρίς αναμίξεις. Τις περισσότερες φορές όμως προσθέτω υλικά που θα προσδώσουν στο έργο λάμψη, ονειρικότητα και στοιχεία παραμυθιού. 

contact

Σας άρεσε ένα έργο που είδατε ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μου για όποια παραπάνω πληροφορία χρειάζεστε ή για να βρούμε τον τρόπο που ένα έργο που σας κίνησε το ενδιαφέρον θα γίνει δικό σας.

Κατεβάστε Δωρεάν το E-book “Τέχνη στο Σπίτι”.
Μάθετε τα μυστικά για να διακοσμήσετε με τέχνη, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Extra Bonus: Λάβετε 20% έκπτωση σε όλα τα έργα τέχνης με τον κωδικό: HOME20.

(Η Προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30/4/24!)