“Μη με λησμόνει”: Μια ‘εκθεση γεμάτη χρώμα, μνήμη και συναίσθημα

13-14 Απριλίου 2024 | Πνευματική Εστία Βούλας

Η έκθεση ζωγραφικής “Μη με λησμόνει” ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 14 Απριλίου 2024, στην Πνευματική Εστία Βούλας “Ελένη Γλυκατζή Αρβελέρ”, αφήνοντας στους πολλούς λάτρεις της τέχνης που την επισκέφτηκαν αξέχαστες εμπειρίες και συναισθήματα.

13 αυθεντικά έργα, εμπνευσμένα από το λουλούδι “Μη με λησμόνει”, σύμβολο αγάπης, πίστης και μνήμης, ξεδιπλώθηκαν σε έναν κόσμο γεμάτο χρώμα και συναίσθημα.

Τα έργα
Εικονική περιήγηση στην Έκθεση

Κάθε πίνακας, μια ιστορία, μια ψυχική εξομολόγηση. Στόχος μου ήταν να οδηγήσω τους θεατές σε μια ονειρική περιπλάνηση, αγγίζοντας χορδές μνήμης και νοσταλγίας, ενώ παράλληλα να υμνήσω την αισιοδοξία και την αιωνιότητα του συναισθήματος.

Βίντεο από τις παρουσιάσεις στα εγκαίνεια

Σημειολογία και έμπνευση

Το “Μη με λησμόνει”, ή αλλιώς myosotis, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης μου για πολλούς λόγους. Η πλούσια σημειολογία του λουλουδιού, με την παρουσία του στην ιστορία και την τέχνη, ενσωματώθηκε στα έργα με μοναδικό τρόπο, αναδεικνύοντας το βάθος της ανθρώπινης εμπειρίας.

Η έκθεση “Μη με λησμόνει” τελείωσε, αφήνοντας πίσω της μια ζεστή αίσθηση και μια γλυκιά μελαγχολία. Οι θεατές, μαγεμένοι από την ομορφιά και την εκφραστικότητα των έργων, εκφράστηκαν με τα θερμότερα λόγια για τις δημιουργίες μου, αναγνωρίζοντας την καλλιτεχνική αξία τους και την ευαισθησία που αυτά αποτυπώνουν.

Ευχαριστίες

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την έκθεση “Μη με λησμόνει”. Η υποστήριξή σας και η αγάπη σας για την τέχνη αποτελούν για μένα πηγή δύναμης, έμπνευσης και δημιουργίας.

Ευχαριστώ ακόμα το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, που έθεσαν την έκθεση υπό την αιγίδα τους. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον ιστορικό τέχνης κ. Λεόντιο Πετμεζά, ο οποίος προσέγγισε εικαστικά τα έργα μου.

Ευχαριστώ επίσης τους φίλους που μου συμπαραστάθηκαν για να γίνει πραγματικοτητα αυτή η έκθεση: Γιώργο, Χρύσα, Γιώργο, Μαρίλη ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες στην pot plants, η οποία στόλισε την έκθεση με φυτά και λουλούδια, δίνοντας μια ιδιαίτερη και ζεστή αίσθηση.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Μέχρι το επόμενο καλλιτεχνικό ραντεβού!

υπογραφή_artkorinna
testimonials

Τα σχόλια των επισκεπτών στην έκθεση...

Λεόντιος Πετμεζάς

Ιστορικός Τέχνης

"Μια ακόμη εξαίρετη εικαστική παρουσία της Κορίννας. Με καταθέσεις που συναρπάζουν το θεατή"

Ωσαννά Νανά Κάραγιαν

Αντιδήμαρχος ΒΒΒ

"Κορίννα μου υπέροχες δημιουργίες που με συγκίνησαν ιδιαίτερα γιατί το "με με λησμόνει" είναι το συμβολικό λουλούδι της Σφαγής των Αρμενίων!"

Μίμα Νικηφοράκη

Πρόεδρος Β' βάθμιας Επιτροπής Παιδείας ΒΒΒ

"Συγχαρητήροα Κορίννα!! Ο συνδυασμός των χρωμάτων και η εξαιρετική δουλειά σου εμπνέουν κι εμάς για το "μη με λησμόνει"

Κατεβάστε Δωρεάν το E-book “Τέχνη στο Σπίτι”.
Μάθετε τα μυστικά για να διακοσμήσετε με τέχνη, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Extra Bonus: Λάβετε 20% έκπτωση σε όλα τα έργα τέχνης με τον κωδικό: HOME20.

(Η Προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30/4/24!)