Αγορά Τέχνης: Μυστικά και Παγίδες – Πώς να Μην Ξοδέψετε μια Περιουσία για Ένα Αριστούργημα

εισαγωγή

Από μικρή, θυμάμαι να με μαγεύουν οι πίνακες ζωγραφικής και η μυρωδιά του χρώματος στο σπίτι της μητέρας μου. Ένας πίνακας με ηλιοβασιλέματα, πάντα με γέμιζε ηρεμία και με έκανε να ονειρεύομαι. Ήταν η πρώτη μου επαφή με την τέχνη και σίγουρα άφησε το σημάδι της.

Εσείς έχετε ζήσει με αυθεντικά έργα Τέχνης; Έχετε ονειρευτεί να αγγίξετε με τα χέρια σας ένα αυθεντικό δημιούργημα, να νιώσετε την ενέργεια και την ιστορία που κρύβεται πίσω από κάθε πινελιά, κάθε γλυπτό, κάθε εγκατάσταση; Έχετε ονειρευτεί να στολίσετε το σπίτι σας με ένα μοναδικό έργο τέχνης, που θα σας χαρίζει έμπνευση και χαρά για χρόνια; 

Και όμως, πολλοί θεωρούν την αγορά τέχνης άπιαστο όνειρο. Σαν να είναι προνόμιο μόνο για εκατομμυριούχους. Σαν να υπάρχει μια αόρατη επιγραφή που γράφει “Απαγορεύεται η είσοδος στους μη μυημένους”! Μα η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική! Η αγορά τέχνης είναι ανοιχτή για όλους, αρκεί να γνωρίζετε μερικά κρυμμένα μυστικά της. Και ποιος καλύτερος να σας μυήσει σε αυτά από έναν καλλιτέχνη!

Ας ανοίξουμε την πόρτα σε αυτόν τον συναρπαστικό κόσμο και ας μάθουμε πώς να χτίσουμε μια αξιόλογη συλλογή χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία! 

Ξεκλειδώστε το Σπίτι
των Ονείρων σας!

Κατεβάστε Δωρεάν το E-book “Τέχνη στο Σπίτι”.
Μάθετε τα μυστικά για να διακοσμήσετε με τέχνη, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Extra Bonus: Λάβετε 20% έκπτωση σε όλα τα έργα τέχνης με τον κωδικό: HOME20.

(Η Προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30/4/24!)