Κατηγορία:

“Αγκαλιά”

ΜΕΙΚΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

Ακρυλικό με παστέλ, σμάλτο

Διαστάσεις: 100 x 70 εκ.

Αυθεντικό έργο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Περιγραφή

Καλωσορίσατε στον μαγικό κόσμο της τέχνης, όπου η εκφραστικότητα συναντά την αυθεντικότητα. Παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια τον πίνακα ζωγραφικής μας με τίτλο “Αγκαλία”. Αυτό το εκπληκτικό έργο, διαστάσεων 100 x 70 εκατοστών, αποπνέει αναπαυτική ζεστασιά και αγάπη.

Ο τίτλος “Αγκαλία” αντικατοπτρίζει το βασικό θέμα του έργου, όπου η μάνα αγκαλιάζει αγάπη με την κόρη της στην ακροθαλασσία. Τα ζωηρά χρώματα του κίτρινου φόντου και του μπλε φόντου προσθέτουν έναν διακριτικό πλούτο στην σύνθεση, ενισχύοντας την αίσθηση ζωντάνιας και ροής.

Ο καλλιτέχνης χρησιμοποίησε ακρυλικό με παστέλ και σμάλτο για να δημιουργήσει αυτό το μοναδικό αριστούργημα. Ο συνδυασμός αυτών των υλικών προσφέρει μια πολυδιάστατη υφή και ζωντανά χρώματα που αγκαλιάζουν το θέμα με εκπληκτική ενέργεια.

Αυτός ο πίνακας αποτελεί ιδανική επιλογή για δώρο, καθώς προσφέρει μια συνδυαστική έννοια ομορφιάς και συναισθηματικής σύνδεσης. Κατατάσσεται στην κατηγορία “Ιδέες Δώρων”, καθιστώντας τον ιδανικό σύντροφο για την επόμενη εορταστική περίσταση.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το ατελιέ μας και να ζήσετε από κοντά τη μαγεία αυτού του έργου τέχνης. Ανακαλύψτε την ομορφιά της “Αγκαλίας” και αφεθείτε στην εμπειρία μιας συνάντησης με τον κόσμο της εκφραστικής τέχνης.

Πρόσθετες Υπηρεσίες

  • Έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το έργο;
  • Ενδιαφέρεστε για άλλα έργα σαν αυτό;
  • Θέλετε να δείτε το έργο στον χώρο σας;
  • Θέλετε να πληρώσετε σε δόσεις;

Έχετε ερωτήσεις;

✉️ Επικοινωνείστε μαζί μου

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης

Κατεβάστε Δωρεάν το E-book “Τέχνη στο Σπίτι”.
Μάθετε τα μυστικά για να διακοσμήσετε με τέχνη, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Extra Bonus: Λάβετε 20% έκπτωση σε όλα τα έργα τέχνης με τον κωδικό: HOME20.

(Η Προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30/4/24!)