Κατηγορία:

“Απο ψηλά”

ΜΕΙΚΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

Ακρυλικό σε καμβά

Διαστάσεις: 60 x 80 εκ.

800 .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Περιγραφή

Καλωσορίστε σε έναν κόσμο ονειρεμένης ομορφιάς, όπου η ζωγραφική εξπρεσσιονιστική τεχνοτροπία συναντά τον αρμονικό χορό των συννεφιών. Σας παρουσιάζουμε τον αυθεντικό πίνακα ζωγραφικής μας, με τίτλο “Από ψηλά”. Αυτό το εκπληκτικό έργο συλλαμβάνει την ομορφιά του ουρανού με τον απέραντο ουρανό που καταγράφεται με λεπτομέρειες μέσα από το πρίσμα της εξαιρετικής εξπρεσσιονιστικής τεχνοτροπίας.

Ο τίτλος “Από ψηλά” αναδεικνύει το έργο ως μια πτήση προς την αιθέρια ομορφιά του ουρανού. Ο μπλε φόντος με τις άσπρες πινελιές που μιμούνται τα σύννεφα δημιουργούν έναν ατμοσφαιρικό χορό, ενώ το μέγεθος των 60 x 80 εκατοστών αναδεικνύει την ένταση της σύνθεσης.

Ο καλλιτέχνης επέλεξε να χρησιμοποιήσει ακρυλικό ως υλικό, δημιουργώντας έτσι ένα έργο που αναδεικνύει τη φωτεινότητα και τη ζωντάνια του ουρανού. Κατατάσσεται στην κατηγορία “Αλμύρα στο Φώς”, προσφέροντας ένα ταξίδι στην ανανεωμένη ερμηνεία της ομορφιάς του πελάγους.

Σας καλούμε να επισκεφτείτε το ατελιέ μας και να ανακαλύψετε από κοντά τον κόσμο της ατέλειωτης ομορφιάς που προσφέρει ο “Από ψηλά”. Ελάτε να ζήσετε τον αέρα της ελευθερίας και της αισιοδοξίας που μοιραζόμαστε μέσα από αυτό το μοναδικό και εμπνευσμένο έργο τέχνης.

Πρόσθετες Υπηρεσίες

  • Έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το έργο;
  • Ενδιαφέρεστε για άλλα έργα σαν αυτό;
  • Θέλετε να δείτε το έργο στον χώρο σας;
  • Θέλετε να πληρώσετε σε δόσεις;

Έχετε ερωτήσεις;

✉️ Επικοινωνείστε μαζί μου

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης

“Απο ψηλά”
800 .

Κατεβάστε Δωρεάν το E-book “Τέχνη στο Σπίτι”.
Μάθετε τα μυστικά για να διακοσμήσετε με τέχνη, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Extra Bonus: Λάβετε 20% έκπτωση σε όλα τα έργα τέχνης με τον κωδικό: HOME20.

(Η Προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30/4/24!)