Κατηγορία:

“Βουτιά στη Σαντορίνη”

ΜΕΙΚΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ
Ακρυλικά, σμάλτα και σκόνες μετάλλων σε καμβά .

Διαστάσεις: 100.0 x 70.0 εκ.

Αυθεντικό έργο
Το έργο ολοκληρώθηκε το 2007 και είναι υπογεγραμένο από τη δημιουργό κάτω δεξιά καθώς και στην πίσω πλευρά.

1,240 .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Περιγραφή

Καλωσορίσατε σε ένα ταξίδι αισθητικής μαγείας με τον πίνακα ζωγραφικής “Βουτιά στη Σαντορίνη”.  Αυτό το εκπληκτικό έργο εξπρεσσιονιστικής τεχνοτροπίας, δημιουργία του 2007, αποτυπώνει με αυθεντικότητα έναν υπερμεγέθη χρυσό ήλιο σε έναν βαθύ μπλε, καθαρό ουρανό και αποπνέει μια αίσθηση μοναδικής ομορφιάς και αυθεντικότητας.

Ο τίτλος “Βουτιά στη Σαντορίνη” αποπνέει τη μαγεία του τόπου και σας ταξιδεύει στα γαλάζια νερά του Αιγαίου, με το φως του ήλιου να επιφέρει μια απόλυτη αίσθηση θερμότητας,  ζεστασιάς και φωτεινότητας που αγκαλιάζει την ψυχή. 

Η μεικτή τεχνική του έργου με ακρυλικά, σμάλτα, και σκόνες μετάλλων σε καμβά, δημιουργεί έναν πολυδιάστατο κόσμο που ζωντανεύει κάθε φορά που το φως το αγγίζει. Ο πίνακας έχει διαστάσεις 100 x 70 εκατοστά, καθιστώντας τον κατάλληλο για να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο ονειρεμένων τοπίων.

Η ολοκλήρωση του πίνακα το 2007 προσδίδει ιστορικό βάθος και ωριμότητα στο έργο, καθιστώντας το ένα ανεκτίμητο κειμήλιο της τέχνης.

Η κατηγορία “Αλμύρα στο Φως” επισημαίνει τη θαλασσογραφική φύση του έργου, αναπαριστώντας την αλμύρα σε ένα φως που λαμπυρίζει. Το έργο αυτό ενσαρκώνει τον ποιητικό κόσμο των θαλάσσιων τοπίων, προσκαλώντας τον θεατή σε μια συναισθηματική σύνδεση με τη φύση.

Η φωτεινή λάμψη που αντανακλάται από τα υλικά, καθιστά αδύνατη την πλήρη απόδοση μέσω μιας φωτογραφίας. Γι’ αυτό σας προσκαλώ να ζήσετε αυτήν την εμπειρία από κοντά και να ανακαλύψετε την πλούσια υφή, την έντονη παλέτα των χρωμάτων και τη βαθιά επίδραση του φωτός στο έργο, επισκεπτόμενοι το ατελιέ μου. 

Ανακαλύψτε τον κόσμο της ζωγραφικής μου  με όλες τις αισθήσεις σας και αφεθείτε στην ομορφιά που μόνο η πραγματική τέχνη μπορεί να προσφέρει.

Πρόσθετες Υπηρεσίες

  • Έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το έργο;
  • Ενδιαφέρεστε για άλλα έργα σαν αυτό;
  • Θέλετε να δείτε το έργο στον χώρο σας;
  • Θέλετε να πληρώσετε σε δόσεις;

Έχετε ερωτήσεις;

✉️ Επικοινωνείστε μαζί μου

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης

“Βουτιά στη Σαντορίνη”
1,240 .

Κατεβάστε Δωρεάν το E-book “Τέχνη στο Σπίτι”.
Μάθετε τα μυστικά για να διακοσμήσετε με τέχνη, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Extra Bonus: Λάβετε 20% έκπτωση σε όλα τα έργα τέχνης με τον κωδικό: HOME20.

(Η Προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30/4/24!)