Κατηγορία:

“Γεύση από Αιγαίο”

ΜΕΙΚΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

Ακρυλικό, Σμάλτο και Σκόνες Μετάλλων

Διαστάσεις 100 x 70 εκ.

Το έργο ολοκληρώθηκε το 2009

 

1,240 .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Περιγραφή

Καλωσορίστε στον μαγευτικό κόσμο της ζωγραφικής, όπου η εξπρεσσιονιστική τεχνοτροπία συναντά την αυθεντικότητα του Αιγαίου. Παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια τον πίνακα μας με τίτλο “Γεύση από Αιγαίο”. Αυτό το αυθεντικό έργο τέχνης, ολοκληρωμένο το 2009, αναδεικνύει τη γοητεία της Ελληνικής παραθαλάσσιας ομορφιάς.

Ο τίτλος αποκαλύπτει μια εκδοχή του Αιγαίου που δροσίζει τις αισθήσεις. Ο μπλε φόντος αναδεικνύει τον ουρανό και τη θάλασσα, ενώ η παράσταση του γλάρου και των δύο βαρκών προσθέτει διάσταση και κίνηση στο σκηνικό.

Ο καλλιτέχνης επέλεξε να χρησιμοποιήσει ακρυλικό, σμάλτο και σκόνες μετάλλων, προσδίδοντας στο έργο μια πλούσια και πολυδιάστατη υφή. Το αποτέλεσμα είναι μια σύνθεση που αντικατοπτρίζει το παιχνίδι του φωτός στα κύματα και τις αντανακλάσεις στο νερό.

Κατατάσσεται στην κατηγορία “Αλμύρα στο Φώς”, προσφέροντας ένα ταξίδι στην αγνότητα και τη φωτεινότητα της ελληνικής παραθαλάσσιας ζωής. Οι διαστάσεις 100×70 εκατοστών επιτρέπουν στον θεατή να βυθιστεί στην εμπειρία του έργου.

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το ατελιέ μας και να ζήσετε από κοντά τη μαγεία του “Γεύση από Αιγαίο”. Ανακαλύψτε την αίσθηση της Ελληνικής θάλασσας και αφεθείτε στον κόσμο της εκπληκτικής εξπρεσσιονιστικής τέχνης.

Πρόσθετες Υπηρεσίες

  • Έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το έργο;
  • Ενδιαφέρεστε για άλλα έργα σαν αυτό;
  • Θέλετε να δείτε το έργο στον χώρο σας;
  • Θέλετε να πληρώσετε σε δόσεις;

Έχετε ερωτήσεις;

✉️ Επικοινωνείστε μαζί μου

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης

“Γεύση από Αιγαίο”
1,240 .

Κατεβάστε Δωρεάν το E-book “Τέχνη στο Σπίτι”.
Μάθετε τα μυστικά για να διακοσμήσετε με τέχνη, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Extra Bonus: Λάβετε 20% έκπτωση σε όλα τα έργα τέχνης με τον κωδικό: HOME20.

(Η Προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30/4/24!)