Γυμνή Αλήθεια

 • Σειρά: Μη με Λησμόνει
 • Διαστάσεις: 50×70 εκ.
 • Υλικά: Ακρυλικά και σμάλτα σε καμβά
 • Δημιουργία: 2024

2,340 .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Περιγραφή

Αυτό το μοντέρνο ζωγραφικό έργο, με τίτλο “Γυμνή Αλήθεια” αποτελεί μέρος της σειράς “Μη με Λησμόνει”, η οποία περιλαμβάνει 13 έργα ζωγραφικής με το ομώνυμο λουλούδι. Η επιλογή του αριθμού 13 έχει συμβολική σημασία, καθώς συμβολίζει την καλή τύχη, την προστασία και την αιωνιότητα. 

Ο πίνακας “Γυμνή Αλήθεια” απεικονίζει τρία λουλούδια “Μη με Λησμόνει” σε αποχρώσεις του μπεζ, ιβουάρ και λευκό, να ανθίζουν σε ένα φόντο μπεζ. Τα λουλούδια, ζωγραφισμένα με ρεαλιστικό ύφος, μοιάζουν να αιωρούνται στον άπειρο χώρο, τοποθετημένα με αρμονικό τρόπο, δημιουργώντας μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας. Το μπεζ φόντο προσθέτει μια αίσθηση ζεστασιάς και οικειότητας, ενώ οι απαλές αποχρώσεις των λουλουδιών δημιουργούν μια αίσθηση καθαρότητας και αθωότητας.

Η Κορίννα, άντλησε την έμπνευση για το “Γυμνή Αλήθεια” από την ομορφιά της φύσης και την απλότητα των πραγμάτων. Η δημιουργός χρησιμοποίησε αποχρώσεις του μπεζ, ιβουάρ και λευκού, που συμβολίζουν την γαλήνη, την ηρεμία, την αγνότητα και την αθωότητα, για να εκφράσει την αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας που ένιωθε. Το μπεζ φόντο συμβολίζει την γη και την σταθερότητα, ενώ οι λευκές πινελιές προσθέτουν μια αίσθηση φωτός και αποκάλυψης.

Σημειολογία:

 • Μπεζ χρώμα: Γη, ζεστασιά, ουδετερότητα
 • Ιβουάρ χρώμα: Πολυτέλεια, φινέτσα, σοφία
 • Λευκό χρώμα: Αθωότητα, αγνότητα, αποκάλυψη

Ερμηνεία:

Ο πίνακας “Γυμνή Αλήθεια” αποτελεί μια ωδή στην απλότητα, την καθαρότητα και την αθωότητα. Η έλλειψη περίπλοκων στοιχείων και η χρήση απαλών χρωμάτων δημιουργούν μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας, καλώντας τον θεατή να απογυμνώσει τα περιττά και να εστιάσει στην ουσία των πραγμάτων. Τα λουλούδια “Μη με Λησμόνει”, με την αιώνια αγάπη και αφοσίωση που συμβολίζουν, υπενθυμίζουν στον θεατή την αξία των απλών πραγμάτων στη ζωή.

Συμπέρασμα:

Ο πίνακας “Γυμνή Αλήθεια” αποτελεί ένα συγκινητικό και γαλήνιο έργο, γεμάτο απλότητα, καθαρότητα και αιώνια αξία. Η αρμονική σύνθεση, η έξυπνη χρήση χρωμάτων και η συμβολική φόρτιση του λουλουδιού “Μη με Λησμόνει” καθιστούν το έργο ιδανικό για να κοσμήσει κάθε χώρο, προσδίδοντας μια αίσθηση ηρεμίας, απλότητας, και καθαρότητας. Το έργο είναι ιδιαίτερα ιδανικό για Στούντιο Γιόγκα ή Πιλάτες, για ένα πολυτελές καφέ ή εστιατόριο, για χώρος περιποίησης, ή για ένα χώρος εργασίας σε coworking.

Συνολικά, η “Γυμνή Αλήθεια” αφήνει την εντύπωση ενός έργου γεμάτου συμβολισμούς και αλληγορίες, αφήνοντας στον θεατή την ελευθερία ερμηνείας και αναζήτησης της δικής του “αλήθειας”.

Πρόσθετες Υπηρεσίες

 • Έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το έργο;
 • Ενδιαφέρεστε για άλλα έργα σαν αυτό;
 • Θέλετε να δείτε το έργο στον χώρο σας;
 • Θέλετε να πληρώσετε σε δόσεις;

Έχετε ερωτήσεις;

✉️ Επικοινωνείστε μαζί μου

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης

Γυμνή Αλήθεια
2,340 .

Κατεβάστε Δωρεάν το E-book “Τέχνη στο Σπίτι”.
Μάθετε τα μυστικά για να διακοσμήσετε με τέχνη, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Extra Bonus: Λάβετε 20% έκπτωση σε όλα τα έργα τέχνης με τον κωδικό: HOME20.

(Η Προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30/4/24!)