Σιωπηλές Εξομολογήσεις

  • Σειρά: Μη με Λησμόνει
  • Διαστάσεις: 50 x 70 εκ.
  • Υλικά: Ακρυλικά και σμάλτα σε καμβά
  • Δημιουργία: 2024

2,340 .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Περιγραφή

Αυτό το μοντέρνο ζωγραφικό έργο, με τίτλο “Σιωπηλές Εξομολογήσεις” αποτελεί μέρος της σειράς “Μη με Λησμόνει”, η οποία περιλαμβάνει 13 έργα ζωγραφικής με το ομώνυμο λουλούδι. Η επιλογή του αριθμού 13 έχει συμβολική σημασία, καθώς συμβολίζει την καλή τύχη, την προστασία και την αιωνιότητα. 

Ο πίνακας “Σιωπηλές Εξομολογήσεις”, απεικονίζει δύο λουλούδια “Μη με Λησμόνει” σε έντονες αποχρώσεις του κόκκινου και πορτοκαλί, τα οποία αγγίζονται ελαφρά με τα πέταλά τους, σε αντίθεση με ένα βαθύ σκούρο πράσινο φόντο. Τα λουλούδια, ζωγραφισμένα με ρεαλιστικό, μοντέρνο και ελαφρώς εξπρεσιονιστικό ύφος, μοιάζουν να χορεύουν και να ανταλάσσουν μυστικά. Η σύνθεση είναι αρμονική και ισορροπημένη, με τα λουλούδια να διατάσσονται σε σχήμα S, συμβολίζοντας την αιώνια αγάπη και την αφοσίωση. Το βαθύ σκούρο πράσινο φόντο προσθέτει μια αίσθηση μυστηρίου και γαλήνης, ενώ οι έντονες αποχρώσεις του κόκκινου και πορτοκαλί εκφράζουν το πάθος και την ορμή.

Η Κορίννα, άντλησε την έμπνευση για το “Σιωπηλές Εξομολογήσεις” από τις δυνατές ερωτικές σχέσεις. Τα λουλούδια “Μη με Λησμόνει”, γνωστά και ως “Forget-Me-Nots”, συμβολίζουν για εκείνη την αιώνια αγάπη, την αφοσίωση και την πίστη. Η ζωγράφος χρησιμοποίησε έντονες αποχρώσεις του κόκκινου και πορτοκαλί για να εκφράσει το πάθος και την ορμή του έρωτα, ενώ το βαθύ σκούρο πράσινο φόντο προσδίδει μια αίσθηση μυστηρίου και γαλήνης, συμβολίζοντας την αιώνια φύση της αγάπης.

Σημειολογία:

Κόκκινο χρώμα: Αγάπη, πάθος, ενέργεια, δύναμη
Πορτοκαλί χρώμα: Αφοσίωση, αιωνιότητα, μυστήριο
Σκούρο πράσινο χρώμα: Μυστήριο, γαλήνη, αιωνιότητα

Το “Σιωπηλές Εξομολογήσεις” αποτελεί ένα συγκινητικό και ρομαντικό έργο, γεμάτο πάθος και αφοσίωση. Η αρμονική σύνθεση, η έξυπνη χρήση χρωμάτων και η συμβολική φόρτιση του λουλουδιού “Μη με Λησμόνει” καθιστούν το έργο ιδανικό για να κοσμήσει κάθε χώρο, προσδίδοντας μια αίσθηση αγάπης, αφοσίωσης και γαλήνης.

Πρόσθετες Υπηρεσίες

  • Έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το έργο;
  • Ενδιαφέρεστε για άλλα έργα σαν αυτό;
  • Θέλετε να δείτε το έργο στον χώρο σας;
  • Θέλετε να πληρώσετε σε δόσεις;

Έχετε ερωτήσεις;

✉️ Επικοινωνείστε μαζί μου

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης

Σιωπηλές Εξομολογήσεις
2,340 .

Κατεβάστε Δωρεάν το E-book “Τέχνη στο Σπίτι”.
Μάθετε τα μυστικά για να διακοσμήσετε με τέχνη, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Extra Bonus: Λάβετε 20% έκπτωση σε όλα τα έργα τέχνης με τον κωδικό: HOME20.

(Η Προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30/4/24!)