Σφραγίδες Αισιοδοξίας

 • Σειρά: Μη με Λησμόνει
 • Διαστάσεις: 50 x 70 εκ.
 • Υλικά: Ακρυλικά και σμάλτα σε καμβά
 • Δημιουργία: 2024

2,340 .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Περιγραφή

Αυτό το μοντέρνο ζωγραφικό έργο, με τίτλο “Σφραγίδες Αισιοδοξίας” αποτελεί μέρος της σειράς “Μη με Λησμόνει”, η οποία περιλαμβάνει 13 έργα ζωγραφικής με το ομώνυμο λουλούδι. Η επιλογή του αριθμού 13 έχει συμβολική σημασία, καθώς συμβολίζει την καλή τύχη, την προστασία και την αιωνιότητα. 

Ο πίνακας “Σφραγίδες Αισιοδοξίας”, απεικονίζει ένα μπουκέτο από λουλούδια “Μη με Λησμόνει” σε ασημένιες και χρυσές αποχρώσεις, με κόκκινες λεπτομέρειες στους στήμονες, σε αντίθεση με ένα φόντο φούξια. Τα λουλούδια, ζωγραφισμένα με ρεαλιστικό, μοντέρνο και ελαφρώς εξπρεσιονιστικό ύφος, μοιάζουν να αιωρούνται στον άπειρο χώρο. Η σύνθεση είναι αρμονική και ισορροπημένη, με τα λουλούδια να διατάσσονται σε σχήμα κύκλου, συμβολίζοντας την αιωνιότητα και τον κύκλο της ζωής. Το φόντο σε φούξια χρώμα προσθέτει μια αίσθηση ζωντάνιας και ενέργειας, ενώ οι ασημένιες και χρυσές λεπτομέρειες προσδίδουν μια αίσθηση πολυτέλειας και λάμψης, ενώ οι κόκκινες λεπτομέρειες, που σχηματίζουν τους στήμονες των λουλουδιών, προσθέτουν μια ένταση και ζωντάνια στο έργο, συμβολίζοντας την ζωτικότητα και την δύναμη.

Η Κορίννα, άντλησε την έμπνευση για το “Σφραγίδες Αισιοδοξίας” από την αισιοδοξία και την ελπίδα που θέλει να δώσει στους θεατές των έργων της. Η ζωγράφος χρησιμοποίησε ασημένιες και χρυσές αποχρώσεις για να εκφράσει την πίστη της στο μέλλον, ενώ οι κόκκινες λεπτομέρειες συμβολίζουν την δύναμη και την ζωτικότητα που χρειάζονται για να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες.

Σημειολογία:

 • Ασημένιο χρώμα: Λάμψη, καθαρότητα, ελπίδα
 • Χρυσό χρώμα: Πολυτέλεια, λάμψη, αιώνια ομορφιά
 • Κόκκινο χρώμα: Αγάπη, πάθος, ενέργεια, δύναμη
 • Φούξια χρώμα: Ζωντάνια, ενέργεια, δημιουργικότητα

Σύνθεση

Τα λουλούδια, τοποθετημένα ασύμμετρα, γεμίζουν τον καμβά, δημιουργώντας μια αίσθηση πληρότητας και αφθονίας. Η δυναμική πινελιά της καλλιτέχνιδος και η χρήση σμάλτου προσθέτουν υφή και λάμψη, ενισχύοντας την ενέργεια του έργου.

Συμπέρασμα:

Το “Σφραγίδες Αισιοδοξίας” αποτελεί ένα δυναμικό και αισιόδοξο έργο, γεμάτο λάμψη και ενέργεια. Η αρμονική σύνθεση, η έξυπνη χρήση χρωμάτων και η συμβολική φόρτιση του λουλουδιού “Μη με Λησμόνει” καθιστούν το έργο ιδανικό για να κοσμήσει κάθε χώρο, προσδίδοντας μια αίσθηση αισιοδοξίας, ελπίδας και ζωντάνιας. Προτείνεται ιδιαίτερα για χώρους που χρειάζονται ενέργεια και δημιουργικότητα με μια δόση πολυτέλειας, όπως χώροι συνεδριάσεων, γραφεία CEO, χώροι υποδοχής ξενοδοχείων, high end καφέ/μπαρ, κλπ.

Πρόσθετες Υπηρεσίες

 • Έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το έργο;
 • Ενδιαφέρεστε για άλλα έργα σαν αυτό;
 • Θέλετε να δείτε το έργο στον χώρο σας;
 • Θέλετε να πληρώσετε σε δόσεις;

Έχετε ερωτήσεις;

✉️ Επικοινωνείστε μαζί μου

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης

Σφραγίδες Αισιοδοξίας
2,340 .

Κατεβάστε Δωρεάν το E-book “Τέχνη στο Σπίτι”.
Μάθετε τα μυστικά για να διακοσμήσετε με τέχνη, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Extra Bonus: Λάβετε 20% έκπτωση σε όλα τα έργα τέχνης με τον κωδικό: HOME20.

(Η Προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30/4/24!)