“Τροπικός”

ΜΕΙΚΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

Ακρυλικό και Σκόνες Μετάλλων

Διαστάσεις: 40 x 80 εκ.

Ολοκληρωμένο το 2008.

500 .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Περιγραφή

Καλωσορίστε σε έναν παράδεισο τέχνης με τον αυθεντικό πίνακα ζωγραφικής “Τροπικός”. Αυτό το εξπρεσσιονιστικό έργο αποτυπώνει έναν παράδεισο τροπικού τοπίου, ενισχυμένος με διάφορες σκόνες μετάλλων, που προσδίδουν έναν εκπληκτικό διακοσμητικό χαρακτήρα.

Ο τίτλος “Τροπικός” αποπνέει την αύρα των εξωτικών τοπίων, ενώ η χρήση ακρυλικών χρωμάτων σε συνδυασμό με τις σκόνες μετάλλων δημιουργεί έναν πίνακα γεμάτο λάμψη και χρώμα. Με διαστάσεις 40×80εκ., αυτό το έργο αναπτύσσεται σε μια ευρεία οπτική περιοχή, επιτρέποντας στο θεατή να εισβάλει στη μαγεία του τροπικού κόσμου.

Η κατηγορία “Διαδρομές στη φύση” αποτελεί μια πύλη για την εξερεύνηση της ομορφιάς και της πολυπλοκότητας του φυσικού κόσμου μέσα από τα μάτια του καλλιτέχνη. Ο πίνακας ολοκληρώθηκε το 2008, προσφέροντας ένα χρονικό κομμάτι τέχνης που συνδυάζει την εμπειρία της δημιουργίας με τον πλούτο της φύσης.

Επισκεφτείτε το ατελιέ μας και αφεθείτε στη μαγεία του “Τροπικού”. Καλωσορίστε τη ζεστασιά των τροπικών ανέμων και το λάμψη των μετάλλων σε ένα έργο που ξυπνά τις αισθήσεις και προσκαλεί σε ένα ταξίδι φαντασίας.

Πρόσθετες Υπηρεσίες

  • Έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το έργο;
  • Ενδιαφέρεστε για άλλα έργα σαν αυτό;
  • Θέλετε να δείτε το έργο στον χώρο σας;
  • Θέλετε να πληρώσετε σε δόσεις;

Έχετε ερωτήσεις;

✉️ Επικοινωνείστε μαζί μου

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης

“Τροπικός”
500 .

Κατεβάστε Δωρεάν το E-book “Τέχνη στο Σπίτι”.
Μάθετε τα μυστικά για να διακοσμήσετε με τέχνη, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Extra Bonus: Λάβετε 20% έκπτωση σε όλα τα έργα τέχνης με τον κωδικό: HOME20.

(Η Προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30/4/24!)