“Χώρια κι Αντάμα”

Ακρυλικό

Διαστάσεις: 50 x 35 εκ.

Ολοκληρωμένο το 2005.

640 .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Περιγραφή

Καλωσορίστε στον εμπνευσμένο κόσμο του πίνακα ζωγραφικής “Χώρια και Αντάμα”, ένα αυθεντικό έργο εξπρεσσιονιστικής τεχνοτροπίας που αποτυπώνει τη μαγευτική ομορφιά της φύσης. Σε αυτόν τον πίνακα, με διαστάσεις 50×35εκ. και ολοκληρωμένο το 2005, δύο δέντρα κυριαρχούν στις άκρες του έργου, ενώ άλλα δέντρα αναδύονται στο βάθος, δημιουργώντας έναν εντυπωσιακό και εναργή καμβά.

Ο τίτλος “Χώρια και Αντάμα” αντανακλά την ιδέα του ταξιδιού και της εξερεύνησης μέσα από τη φύση, ενώ τα ακρυλικά χρώματα που χρησιμοποιούνται αναδεικνύουν τη ζωντάνια και τη φυσική ομορφιά του τοπίου. Αυτός ο πίνακας αποπνέει μια αίσθηση ηρεμίας και απομόνωσης, καθιστώντας τον ιδανικό για όσους αναζητούν ένα ταξίδι μέσα από τη φύση.

Η κατηγορία “Διαδρομές στη φύση” αναδεικνύει τη θεματολογία του έργου και προσφέρει στον θεατή τη δυνατότητα να εμβαθύνει στην εμπειρία της εξερεύνησης της φύσης μέσα από τη ματιά του καλλιτέχνη. Επισκεφτείτε το ατελιέ μας για να ανακαλύψετε αυτόν τον μαγευτικό πίνακα και να απολαύσετε την ομορφιά και την ειρήνη που αναδεικνύει.

Πρόσθετες Υπηρεσίες

  • Έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το έργο;
  • Ενδιαφέρεστε για άλλα έργα σαν αυτό;
  • Θέλετε να δείτε το έργο στον χώρο σας;
  • Θέλετε να πληρώσετε σε δόσεις;

Έχετε ερωτήσεις;

✉️ Επικοινωνείστε μαζί μου

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης

“Χώρια κι Αντάμα”
640 .

Κατεβάστε Δωρεάν το E-book “Τέχνη στο Σπίτι”.
Μάθετε τα μυστικά για να διακοσμήσετε με τέχνη, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Extra Bonus: Λάβετε 20% έκπτωση σε όλα τα έργα τέχνης με τον κωδικό: HOME20.

(Η Προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30/4/24!)